Στερεά Ελλάδα: Στον ανακριτή οι 4 για τη μεγάλη χασισοφυτεία στη Γαύριανη – Στο στόχαστρο των αρχών ακόμη 3 άτομα

Lamianow.gr
1 Min Read

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, για να παραπεμφθούν στη συνέχεια στον Ανακριτή, οι 4 συλληφθέντες για την μεγάλη χασισοφυτεία στην Γαύριανη Αλμυρού. Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 35 και 21 χρονών, καθώς και δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 40 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση– για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αλλοδαπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, στο στόχαστρο βρίσκονται τουλάχιστον άλλα τρία άτομα, τον ρόλο των οποίων ερευνούν οι αρχές.

«Αρχηγός» της σπείρας φέρεται να ήταν 35χρονος κτηνοτρόφος από τον Αλμυρό, ο οποίος είχε απασχοληθεί και ως εποχικός πυροσβέστης. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για γνωστό συνδικαλιστή κτηνοτρόφο, ο οποίος είχε ηγετική παρουσία στην «απόβαση» των αγροτών στο Σύνταγμα τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο ίδιος φέρεται το τελευταίο διάστημα να έκανε πλούσια ζωή με αλόγιστες δαπάνες, όπως και οι 3 συνεργοί του, που επίσης συνελήφθησαν. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι κατά την αστυνομική επιχείρηση βρέθηκε στην κατοχή τους χρηματικό ποσό 39.900 ευρώ.

taxydromos.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *