Πλήρωσε την κακή β’ περίοδο ο Έσπερος Λαμίας – αποκλεισμός από τη Μεγαρίδα για το κύπελλο

Lamianow.gr
2 Min Read

Στη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας δεν κατάφερε να προκριθεί, καθώς ηττήθηκε από τη Μεγαρίδα με σκορ 75-62 στον νοκ-άουτ αγώνα.

Η καθοριστική στιγμή για τον Έσπερο ήρθε στη β’ περίοδο, όταν η Μεγαρίδα πέτυχε επιμέρους σκορ 24-10, καταφέρνοντας να ξεφύγει με 40-27 και να θέσει τις βάσεις για τη νίκη και την πρόκρισή της με διαφορά 13 πόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κύπελλο δεν αποτελούσε προτεραιότητα για τον Έσπερο, καθώς η ομάδα του Σοφογιάννη χρησιμοποιούσε αυτούς τους αγώνες περισσότερο ως μια μορφή προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στην Α2 Elite League.

Επιπλέον, η κούραση από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης απέναντι στον Ηρακλή στο Ιβανώφειο έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην ήττα. Ο Έσπερος πλέον στρέφει την προσοχή του στην προετοιμασία για το επερχόμενο πρωτάθλημα.

Κορυφαίος σκόρερ για τον Έσπερο ήταν ο Χουχούμης με 22 πόντους (4 τρίποντα).

Διαιτητές: Κατραχούρας, Κωνσταντινίδου, Αγγελής.

Δεκάλεπτα: 16-17, 40-27, 55-35, 75-62.

Μεγαρίδα (Μάνταλος): Βίκτορ 7, Γκάτζιας 6, Δενδρινός 3 (1), Δ. Γερομιχαλός 18, Αλεξιάδης, Κοκορέλης 2, Προίσκος 2, Τσούκας 10, Τόλιας 2, Σταματογιάννης 9, Κοντόπουλος 9 (3), Π. Γερομιχαλός 7 (1).

Έσπερος ΜΥ ΚΤΕΟ Λαμίας (Σοφογιάννης): Χουχούμης 22 (4), Τσιλούλης 10 (2), Φιτζπάτρικ 15 (1), Τσουργιάννης, Γαρέζος 1, Γεωργίου 2, Πάππος, Μαρκόπουλος, Παπαντωνίου 6 (1), Ζορμπάς 4, Τσουμάνης 2.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *