Στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς τέθηκε και πάλι από το πρωί της Πέμπτης (30/6) ο Στέλιος Κίτσιου.
Ο Έλληνας άσος πήρε κανονικά μέρος στην πρωινή προπόνηση του «Δικέφαλου», εν αντιθέσει με τον Λέο Μάτος. Ο τελευταίος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μετείχε σε μέρος του προγράμματος και συνέχισε με επανένταξη και ενδυνάμωση.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν ασκήσεις με την μπάλα με αερόβια στόχευση δύο εναντίον δύο και τεσσάρων εναντίον τεσσάρων, ενώ δόθηκε έμφαση και στη γρήγορη μεταφορά από την επίθεση στην άμυνα και τούμπαλιν. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί το απόγευμα της Πέμπτης (30/6) με μία προπόνηση στην Τούμπα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.