«Έρχεται» test DNA για τον άνθρωπο χωρίς ταυτότητα – Οι αποκαλύψεις φίλου του για μοναστήρι

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 1 comment
5 Min Read

Άλυτο παραμένει το μυστήριο με τον άνδρα χωρίς ταυτότητα με τις αποκαλύψεις να είναι καταιγιστικές. Άνθρωποι τον είδαν υποστηρίζουν ότι τον αναγνώρισαν.

-Advertisement-

Μια μαρτυρία για τον Πέτρο, τον άνδρα χωρίς ταυτότητα έρχεται ακόμα να περιπλέξει το μυστήριο.

Ένας γνωστός του Πέτρου από το παρελθόν, ο οποίος μάλιστα μιλάει αποκλειστικά στο Live News, υποστηρίζει πως αν ο ίδιος αποφάσιζε να δείξει το πρόσωπο του τότε πολύς κόσμος στην Καλαμάτα θα τον αναγνώριζε, καθώς εκεί έζησε και δούλεψε την δεκαετία του ’90.

«Ήταν εποχή ’95-’96 μέχρι ’98 τότε ήμασταν τεχνίτες. Ήταν μια τριετία που δουλέψαμε μαζί. Μετά εξαφανίστηκε», λέει ο πρώην συνάδελφος του Πέτρου.

- Advertisement -

Ο Πέτρος -σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία- το 1995 και σε ηλικία περίπου 17 ετών εργαζόταν ως τεχνίτης στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

«Όλοι ήμασταν από 15-17 και θεωρώ ότι ήταν μεγαλύτερος πρέπει να ήταν 17 δεν νομίζω ότι ήταν τόσο μικρός που ισχυρίζεται», επεσήμανε ο Αδάμ.

Αν ισχύει αυτή η μαρτυρία, τότε η ηλικία του Πέτρου δεν ταιριάζει με εκείνη του μικρού Γιωργάκη ο οποίος εξαφανίστηκε το ’92 σε ηλικία 10 ετών κι επομένως το 1995 θα ήταν 13 και όχι 17 ετών.

«Μας είχε πει ότι είναι υιοθετημένος»

Στους συναδέλφους στην Καλαμάτα τότε, ο Πέτρος φέρεται να είχε πει πως ήταν υιοθετημένος από δύο ηλικιωμένους ανθρώπους στην Μεσσήνη.

«Εμάς μας έλεγε ότι ήταν από Αθήνα και ότι ήταν υιοθετημένος από δύο μεγάλους ανθρώπους από τη Μεσσήνη. Επώνυμο δεν ξέραμε. Δεν μας έλεγε. Μας έλεγε κάποιες μέρες στην Καλαμάτα, κάποιες μέρες στη Μεσσήνη. Κανείς δεν ήξερε πού» σημείωσε ο πρώην συνάδελφος του Πέτρου.

Περιποιημένος, ευγενικός και πρόσχαρος. Αλλά κι ένας νεαρός που είχε ξενική προφορά. Οι μοναδικές φορές που τον βλέπαμε ενοχλημένο, λέει ο μάρτυρας, ήταν όταν τον ρωτούσαμε για αυτή την προφορά.

«Θεωρούσαμε ότι ήταν Αλβανός ή Bορειοηπειρώτης κάτι τέτοιο. Έμοιαζε λίγο και η ομιλία του. Δεν ήταν σπαστή αλλά ακουγόταν βορειοηπειρώτικη», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αδάμ τον περιγράφει ως ένα πολύ κλειστό παιδί που μιλούσε ελάχιστα για τη ζωή και το παρελθόν του. Θυμάται πως πήγαινε στη δουλειά με το αστικό λεωφορείο, χωρίς ωστόσο κανένας να γνωρίζει που έμενε.

-Advertisement-
=Advertisement=

«Ήταν απόμακρος. Δεν ήταν παιδί που θα έλεγε ”έλα στο σπίτι να κάτσουμε”», ήταν τα λόγια του.

Ο παλιός συνάδελφος του μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Πέτρο, λέγοντας πως ήταν ένα παιδί που μπήκε από νωρίς στη βιοπάλη, πάλευε για το μεροκάματο αλλά πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη.

Ο Πέτρος κάποια στιγμή εξαφανίστηκε. Σαν να άνοιξε η γη και να τον «κατάπιε». Μετά από τρία χρόνια εργασίας στο νοσοκομείο Καλαμάτας έφυγε από την πόλη χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν.

Είναι ένα από τα εξαφανισμένα παιδιά της Πελοποννήσου;

Ο Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος, μιλώντας στο Live News ανέφερε ότι μετά επικοινωνία που είχε με τον Πέτρο ύστερα από την δημοσιοποίηση του θέματός του, θεωρεί ότι είναι πιθανόν να είναι ένα από τα παιδιά που είχαν εξαφανιστεί στην Αρκαδία την περίοδο του ’90.

Επίσης σε συζήτηση που είχε κάνει ο κ. Γεωργουλόπουλος με τον Πέτρο, του είχε εκμυστηρευτεί ότι έχει μνήμες κάποια στιγμή του εαυτού του να ζει μέσα σε ένα μοναστήρι.

«Έρχεται» test DNA για τον άνθρωπο χωρίς ταυτότητα

Όπως έχει αναφερθεί, στις αρχές της δεκαετίας του ’90 είχαν συμβεί δύο εξαφανίσεις – μυστήριο παιδιών με κοντινή ηλικία στην Αρκαδία.

Η μία από τις δύο οικογένειες δεν επιθυμεί να κάνει τεστ DNA με τον κ. Πέτρο, όμως η άλλη οικογένεια έχει δεχθεί να κάνει την εξέταση, που είναι προγραμματισμένη την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή.

Στο Live News μίλησε ένα μέλος της οικογένειας που δέχθηκε να υποβληθεί στον γονιδιακό έλεγχο.

«Είχε γίνει μεγάλη έρευνα και δεν βρέθηκε τίποτα για το παιδί. Δεν έχω επικοινωνία ακόμα με τον κ. Πέτρο, αλλά θέλω να τον συναντήσω και να δω κάποια χαρακτηριστικά του».

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *