Ανθήλη: “Η κατάσταση έχει ξεφύγει” / Καθημερινά οι καταγγελίες αλλά τα συνεργεία ανταποκρίνονται 15 ημέρες μετά – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Επιχείρηση διακοπής παράνομων ρευματοδοτήσεων στον οικισμό των Ρομά στην Ανθήλη, με τη συμμετοχή της ΔΕΔΔΗΕ, υπό την παρουσία της αστυνομίας και της Δημοτικής Αρχής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή τριών ατόμων, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε περιπτώσεις κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος.

“Είναι καθημερινό και συχνό φαινόμενο και η κατάσταση έχει ξεφύγει”, δηλώνει στον Lamia Polis 87,7 ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Μάριος Μπούτσης, σημειώνοντας ότι καθημερινά γίνονται καταγγελίες για ρευματοκλοπή, αλλά συνεργεία ανταποκρίνονται 15 ημέρες μετά.

Κάλεσε τις υπηρεσίες να προχωρούν σε πιο συχνούς και εντατικούς ελέγχους, σημειώνοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι κάτοικοι δεν πρόκειται να κουραστούν να αγωνίζονται για την νομιμότητα και την τάξη στην περιοχή.

“Κάποιοι θέλουν να παγιώσουν μία κατάσταση, αλλά εμείς δεν θα τους αφήσουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι τοπικές αρχές παραμένουν σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση της παράνομης δραστηριότητας και τη διασφάλιση της τήρησης της νομιμότητας, ενώ δεν αποκλείονται περαιτέρω επιχειρήσεις για την αποκατάσταση της τάξης στον οικισμό.

Δείτε το video:

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *