Φάνης Σπανός στον Lamia Polis: “Γίνονται ενέργειες ώστε και του χρόνου το Rally Acropolis να φιλοξενηθεί στην περιοχή μας” – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr By Lamianow.gr
1 Min Read

Στα εγκαίνια των αλιευτικών καταφυγίων της Γλύφας και του Αχλαδίου, που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής, ένα έργο πνοής όχι μόνο για την Ανατολική Φθιώτιδα, αλλά και για όλη την Στερεά, αναφέρθηκε μιλώντας στον Lamia Polis 87,7 και στο “Βραδινό Μαγκαζίνο Δίχως Όρια”, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

57 επιπλέον θέσεις ελλιμενισμού σκαφών θα υπάρχουν στη Γλύφα και 80 επιπλέον στο Αχλάδι Φθιώτιδας, ένα έργο που ενδυναμώνει την τοπική αλιεία και τον θαλάσσιο τουρισμό.

Παράλληλα, ο κ. Σπανός τόνισε τη μεγάλη επιτυχία του Rally Acropolis και είπε χαρακτηριστικά ότι από τώρα γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε και του χρόνου να φιλοξενηθεί στην περιοχή μας.

Τέλος, επεσήμανε τις ενέργειες της Περιφέρειας Στερεάς για την λειψυδρία του καλοκαιριού και την κατασκευή νέων αντιπλημμυρικών έργων πέριξ του Σπερχειού, αρχής γενομένης από τα έργα αποκατάστασης της γέφυρας της Βίστριζας που βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Σπερχειάδας-Αγ. Σώστη-Συκά Υπάτης.

Δείτε το video:

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *