Μάρκος Σεφερλής – Γιώργος Λιάγκας: Τα «πολιτικά λογύδρια στο Δελφινάριο» και η απάντηση για «μηνύματα στη φόρα»

Lamianow.gr By Lamianow.gr
2 Min Read

Μαίνεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Λιάγκα. Οι δύο άνδρες ανταλλάσσουν δημόσια «πυρά», ο ένας από τα social media και ο δεύτερος από την εκπομπή του.

«Γιωργάκη, λογικό εσένα να σε τρομάζει να βγάλω μηνύματα στη φόρα», απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής στον Γιώργο Λιάγκα, περνώντας στην αντεπίθεση.

«Είναι έντιμο να έχεις άποψη για ένα θεατρικό νούμερο το οποίο δεν έχεις δει καν;», διερωτήθηκε στη συνέχεια, ο δημοφιλής σατυρικός ηθοποιός.

Μετά τις παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης, ο Μάρκος Σεφερλής φαίνεται πως θέλησε να ξεκινήσει μία νέα διαδικτυακή διαμάχη με τον Γιώργο Λιάγκα το μεσημέρι της Τρίτης (17.09.2024).

Αφορμή γι’ αυτή την απόφαση του καλλιτέχνη στάθηκε ο έντονος σχολιασμός που έκανε ο παρουσιαστής του «Πρωινού», ο Γιώργος Λιάγκας, λίγες ώρες νωρίτερα, για εκείνον.

«Εγώ προσωπικά δεν τον έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο, προφανώς τον έχει πάρει η κυρία Αρώνη που είναι εξαιρετική συνεργάτης της εκπομπής, και τον έχει καλέσει στην εκπομπή. Όταν καλείς έναν άνθρωπο στην εκπομπή, δεν σημαίνει ότι συμφωνείς μαζί του. Καλούμε και ανθρώπους που διαφωνούμε μαζί τους, για να μας πουν την άποψή τους» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας προσθέτοντας τα εξής:

«Εγώ δεν του έχω στείλει ποτέ μήνυμα. Με τρομάζει το γεγονός ότι ένας άνθρωπος λέει ότι ”εγώ θα βγάλω μηνύματα στη φόρα”. Τα μηνύματα είναι μία προσωπική ανταλλαγή απόψεων, τα οποία είναι εν κρυπτώ και αφορούν τους δύο ανθρώπους που ανταλλάσσουν μηνύματα».

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο και επισημαίνει τα παρακάτω για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

«Γιωργάκη, λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά», επισημαίνει ο Μάρκος Σεφερλής σε αυτή τη νέα του δημοσίευση για τον παρουσιαστή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *