Μαρία Ηλιάκη: Οι «ψυχρές» απαντήσεις σε ερωτήσεις για τον Νίκο Μουτσινά και τη νέα του εκπομπή στον Alpha

Lamianow.gr By Lamianow.gr
2 Min Read

Μαρία Ηλιάκη και Νίκος Μουτσινάς ετοιμάζουν τα πλάνα τους, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, που έχει ήδη ξεκινήσει.

Τη Μαρία Ηλιάκη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο εργάζεται. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για την τηλεοπτική επιστροφή του Νίκου Μουτσινά ενώ δεν έκρυψε και την έκπληξή της όταν έμαθε τον τίτλο της εκπομπής του.

Ωστόσο, όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν θα του στείλει μήνυμα για να του ευχηθεί καλή επιτυχία, η Μαρία Ηλιάκη δε θέλησε να απαντήσει τίποτα.«Α! Αααα… Να σου πω την αλήθεια, είχα δει ένα τρέιλερ που είναι γυμνός, αλλά δεν είχα… Το τρέιλερ είναι ωραίο. Ο τίτλος προχώ. Δε θα απαντήσω αν θα του στείλω καλή επιτυχία. Δε ξέρω αν θα πήγαινα καλεσμένη.

Καλή αρχή να του ευχηθώ. Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψε. Τώρα, αν είναι ωραίος ο τίτλος, αν θα πάω καλεσμένη, αν δε θα πάω, δεν αφορά κανέναν, λίγη σημασία έχει. Να πάει καλά, να κάνει αυτό που γουστάρει. Αυτό» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Μαρίας Ηλιάκη.

Υπενθυμίζεται πως Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη είχαν συνεργαστεί παλιότερα με επιτυχία σε μια σειρά από τηλεοπτικές εκπομπές. Οι δρόμοι τους χώρισαν και οι σχέσεις τους, όπως λένε πολλοί, ψυχράθηκαν στο πέρασμα των χρόνων.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *