Nέα επιχείρηση διακοπής παράνομων ρευματοδοτήσεων στον οικισμό ρομά στην Ανθήλη – Τρεις προσαγωγές , κατεγράφησαν τα αυθαίρετα… (φώτο)

Lamianow.gr By Lamianow.gr
1 Min Read

Το πρωί της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση διακοπής παράνομων ρευματοδοτήσεων στον οικισμό των Ρομά στην Ανθήλη, με τη συμμετοχή της ΔΕΔΔΗΕ, υπό την παρουσία της αστυνομίας και της δημοτικής αρχής. Η επιχείρηση είχε στόχο να αντιμετωπίσει την εκτεταμένη παρανομία των ρευματοκλοπών που έχει καταγραφεί στην περιοχή ουκ ολίγες φορές.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή τριών ατόμων, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε περιπτώσεις κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Παράλληλα, ο Δήμος κατέγραψε αυθαίρετα κτίσματα στην περιοχή, τα οποία πρόκειται να κατεδαφιστούν στο πλαίσιο σχετικής διαδικασίας.

Οι τοπικές αρχές παραμένουν σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση της παράνομης δραστηριότητας και τη διασφάλιση της τήρησης της νομιμότητας, ενώ δεν αποκλείονται περαιτέρω επιχειρήσεις για την αποκατάσταση της τάξης στον οικισμό.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *