Mικαέλα Ντε Πρινς: Μία μέρα μετά τον θάνατο της μπαλαρίνας σύμβολο – ειρήνης, πέθανε και η μητέρα της

Lamianow.gr By Lamianow.gr
2 Min Read

Μόλις ένα 24ωρο μετά τον θάνατο της μπαλαρίνας – σύμβολο της ειρήνης, Mικαέλα Ντε Πρινς, την τελευταία ανάσα της άφησε και η θετή μητέρα της, η Eλέιν Ντε Πρινς (11.09.2024).

Η μητέρα της γνωστής μπαλαρίνας, που ο θάνατός της έφερε θλίψη σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεψύχησε ενώ προετοιμαζόταν για μία χειρουργική επέμβαση.

Οι δύο θάνατοι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους μιας και η Eλέιν Ντε Πρινς δεν γνώριζε πως η κόρη της έχει πεθάνει. Συνολικά έχει χάσει τέσσερα παιδιά.

«Οι τελευταίες μέρες ήταν ακόμη πιο δύσκολες από ό,τι αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι, επειδή η οικογένεια αντιμετώπιζε επίσης το θάνατο της θετής μητέρας της Mικαέλα, Eλέιν ντε Πρινς», έγραψε στο Facebook η εκπρόσωπος της οικογένειας, Τζέσικα Βολίνσκι.

«Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, οι δύο θάνατοι ήταν εντελώς άσχετοι. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να κατανοήσουμε το παράλογο είναι ότι η Ελέιν, που είχε ήδη χάσει τρία παιδιά πριν από πολλά χρόνια, γλίτωσε με τη χάρη του Θεού τον πόνο της απώλειας ενός τέταρτου παιδιού.

Αυτό που περνάει η οικογένεια αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά αφάνταστα οδυνηρό. Το να θρηνείς δύο μέλη της οικογένειας που πέθαναν μέσα σε ένα 24ωρο είναι τραγικό και καταστροφικό» έγραψε στην ανάρτηση.

Από την εμπόλεμη ζώνη στο όνειρο ζωής

Η Mικαέλα Ντε Πρινς «έφυγε» στις 10 Σεπτεμβρίου 2024, σε ηλικία 29 χρόνων, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου της.

Υπήρξε σύμβολο – ειρήνης καθώς αν και ορφανή στην εμπόλεμη Σιέρα Λεόνε, κατάφερε να ξεφύγει και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Ήταν επαγγελματίας μπαλαρίνα για το Μπαλέτο της Βοστώνης και είχε πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ First Position το 2011.

Από μικρή είχε πάθος για τον χορό, σπούδασε στη Σχολή Μπαλέτου Jacqueline Kennedy Onassis του American Ballet Theatre πριν ενταχθεί στο Dance Theatre του Χάρλεμ το 2012.

Χόρεψε επίσης για το Ολλανδικό Εθνικό Μπαλέτο και εντάχθηκε στο Μπαλέτο της Βοστώνης ως κύρια σολίστ το 2021.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *