Γ. Οικονόμου στο Mega: Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα

Lamianow.gr By Lamianow.gr
2 Min Read

Ο Βουλευτής ΝΔ, Γιάννης Οικονόνου, τόνισε στο Mega ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα και προσελκύει μεγάλα κοινωνικά στρώματα.

«Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με σκληρή δουλειά, ενσυναίσθηση του ότι έχουμε μια κατάσταση που απαιτεί συνεχή εγρήγορση, καθώς είμαστε αντιμέτωποι με μια διπλή πρόκληση:

Αξιοποιώντας τη δουλειά που έχει γίνει όλο το προηγούμενο διάστημα, τις αξιοσημείωτες επιδόσεις που δεν αμφισβητούνται σε μια σειρά από τομείς, την πρόοδο που έχει κάνει η χώρα από το 2019 μέχρι σήμερα, να προχωρήσουμε -αυτό που ο Πρωθυπουργός είπε στη Θεσσαλονίκη- πιο γρήγορα, πιο δίκαια, πιο αποτελεσματικά. Θέλουμε να φτάσει σε μεγάλα κοινωνικά στρώματα ακόμη μεγαλύτερο μέρισμα από αυτή την πρόοδο που έχει γίνει στη χώρα, είτε αφορά στα εισοδήματα, είτε την καθημερινότητα, είτε σε σταθερές απαντήσεις σε μεγάλα ζητήματα όπως η λειτουργία του Κράτους, της Παιδείας, η διαχείριση του μεταναστευτικού.

Και όλα αυτά μέσα σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από τη γενικότερη αστάθεια και ανησυχία στην Ευρώπη και σε ένα περιβάλλον γενικότερης περιδίνησης της αντιπολίτευσης, όχι μόνο και όχι τόσο εξαιτίας των προσώπων που βρίσκονταν στην ηγεσία να εκφράσουν πράγματα, αλλά κυρίως λόγω απουσίας ουσιαστικών απαντήσεων σε πολύπλοκα ζητήματα.

Και οι συντηρητικές αρχές και αξίες -που ορισμένοι θεώρησαν ότι της απεμπολήσαμε ή ότι τις φέραμε σε δεύτερη θέση- και οι φιλελεύθερες πολιτικές που η ΝΔ εξέφραζε και εκφράζει πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της ατζέντας μας, με τρόπο τέτοιο έτσι ώστε να μην έχουμε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για αυτό που είμαστε.

Ήμασταν και είμαστε διαχρονικά ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα που εκφράζει ανθρώπους από μεγάλα κοινωνικά στρώματα και σε αυτό πρέπει να επανέλθουμε. Πολλές φορές δεν είναι μόνο η ουσία, είναι και οι συμβολισμοί.

Το μείζον είναι να αξιοποιήσουμε το χρόνο που έχουμε μπροστά μας, να χτίσουμε πάνω στα θετικά βήματα που γίνονται για να συνεχίσει η χώρα στην τροχιά ανάπτυξης».

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *