Η Παύλιανη είπε… ΟΧΙ στο υδροηλεκτρικό – συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Κυριακής (Φωτό, Βίντεο)

LamiaNow News By LamiaNow News
1 Min Read

Το πρωί της Κυριακή (15 Σεπτεμβρίου) πραγματοποιήθηκε στην Παύλιανη Φθιώτιδας συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με πρωτοβουλία των κατοίκων της περιοχής, ενάντια στην κατασκευή μικρού υδροηλεκτρικού σταθμού. Η διαδήλωση ξεκίνησε στις 11:00 π.μ., με σημείο συνάντησης την είσοδο του Πάρκου Παύλιανης, και συγκέντρωσε πλήθος ευαισθητοποιημένων πολιτών και τοπικών κοινοτήτων.

Με κεντρικό σύνθημα «Η Παύλιανη λέει ΟΧΙ στο υδροηλεκτρικό – Να σταματήσουν τώρα τα έργα!», οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για την απειλή που συνιστά η κατασκευή του σταθμού στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το εργο στη βιοποικιλότητα της Παύλιανης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για άμεση δράση ώστε να σταματήσει η καταστροφή.

Οι παρευρισκόμενοι περπάτησαν ειρηνικά, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς τις αρμόδιες αρχές.

Οι κάτοικοι της Παύλιανης έχουν επανειλημμένα δηλώσει την αντίθεσή τους στο έργο, τονίζοντας ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι να σταματήσουν οριστικά οι εργασίες κατασκευής του υδροηλεκτρικού σταθμού.

Οι συμμετέχοντες τόνισαν ότι οι δράσεις τους δεν θα σταματήσουν εδώ, καθώς σχεδιάζονται νέες κινητοποιήσεις για το προσεχές διάστημα, αν δεν υπάρξει άμεση ανταπόκριση από τις αρχές.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *