Σατσιάς: “Καταθέσαμε ψυχή, παρά τα προβλήματα όλης της εβδομάδας”

Στην προσπάθεια των παικτών της Λαμίας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Athens Kallithea στάθηκε ο Μαρίνος Σατσιάς μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Lamianow.gr By Lamianow.gr
1 Min Read

Ο Μαρίνος Σατσιάς στάθηκε στα προβλήματα ιώσεων που υπήρχαν όλη την εβδομάδα στη Λαμία και για αυτό δεν ήταν πλήρεις στις προπονήσεις, θεωρεί πως θα μπορούσαν να σκοράρουν κόντρα στην Athens Kallithea στο πρώτο ημίχρονο και πως ήδη βγάζουν τους αυτοματισμούς που θέλει ο ίδιος.

Αναλυτικά: «Καταρχήν, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Όλη αυτή η εβδομάδα ήταν λίγο περίεργη. Χάσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές λόγω ιώσεων, δεν έχουμε και το μεγάλο ρόστερ. Όταν μας λείπουν 4-5 παιδιά, έχουμε κάποια θέματα.

Αυτά τα παιδιά, όμως, που είναι εδώ κατέθεσαν ψυχή. Στο πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να προηγηθούμε και στο δεύτερο ημίχρονο, εάν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στις τελικές μας και κάναμε περισσότερα σουτ, θα παίρναμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πότε πιστεύει ότι θα δει τη Λαμία έτσι όπως επιθυμεί, ο τεχνικός της ομάδας απάντησε: «Είμαστε αρκετά καλοί, βγάζουμε αυτοματισμούς, τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι, ευτυχώς, σήμερα δεν μας στοίχισαν. Αυτό είναι, όμως, το ποδόσφαιρο».

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *