Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στον Θεολόγο Φθιώτιδας: 34χρονος έχασε τη ζωή του (Φωτό)

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, όταν οι διασώστες προσέγγισαν τον άτυχο άνδρα, διαπίστωσαν ότι είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Lamianow.gr By Lamianow.gr
1 Min Read

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες ώρες του Σαββάτου στην παραλιακή οδό του Θεολόγου Φθιώτιδας. Περίπου στις 12:30 τα ξημερώματα, μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε ένας 34χρονος, βγήκε εκτός πορείας για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, καταλήγοντας να συγκρουστεί με κολώνα της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός της μοτοσικλέτας φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, άγνωστο πως, με αποτέλεσμα την μοιραία σύγκρουση. Το ατύχημα σημειώθηκε με τέτοια σφοδρότητα, που ο 34χρονος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του αμέσως.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, όταν οι διασώστες προσέγγισαν τον άτυχο άνδρα, διαπίστωσαν ότι είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό, ενώ οι αρχές διενεργούν έρευνα για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *