O Βιτσέντζο Μοντέλα είναι ο νέος προπονητής της Μίλαν, ενώ ο Μάρκο Τζαμπάολο θα καθίσει στον πάγκο της Σαμπντόρια. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφτασε η επίσημη ανακοίνωση των “ροσονέρι”, αφού ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο, η ρήτρα μεταξύ Mοντέλα και Σαμπντόρια.
“Ο Βιτσέντζο Μοντέλα είναι ο νέος μας προπονητή. Υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με ισχύ από την πρώτη του Ιουλίου,” ανέφερε η ανακοίνωση της Μίλαν, ενώ η Σαμπντόρια ευχαρίστησε,από την μεριά της, τον Ιταλός προπονητή, για την συνεργασία τους.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι είχε συμφωνήσει από το απόγευμα με τον εκπρόσωπο του Μοντέλα, ενώ το βράδυ η Μίλαν τα «βρήκε» και με την ομάδα του Μάσιμο Φερέρο. Το «αεροπλανάκι» θα αντικαταστήσει τον Κριστιάν Μπρόκι, που έφτασε από την ομάδα Νέων στην πρώτη, τις τελευταίες αγωνιστικές της περασμένης σεζόν.
Ο Μοντέλα υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών, με ετήσιες αποδοχές 2.300.000 ευρώ, ενώ η ρήτρα στην Σαμπντόρια ήταν 1.100.000 ευρώ και τελικά η ομάδα της Γένοβα συμφώνησε να πάρει 500.000 ευρώ. Η Σαμπντόρια συμφώνησε με τον Τζαμπάολο, που αποχαιρέτησε την Εμπολι.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.