Ο Κρις Μίντλετον έφτασε με ιδιωτικό λίαρ τζετ στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας το απόγευμα της Παρασκευής (30.08.2024) για να βρεθεί στον “λαμπερό” γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Κρις Μίντλετον είναι μια από τις “κολώνες” των Μπακς και πολύ καλός φίλος του “Greek freak” κι έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των VIP προσκεκλημένων του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μαζί του, στην Καλαμάτα “προσγειώθηκε” και ένας εκ των ιδιοκτητών των Μιλγουόκι Μπακς.



Θυμίζουμε ότι οι τριήμεροι εορτασμοί για το γάμο τους ξεκινούν σήμερα Παρασκευή (30.08.24) με το “All white Party” (σ.σ. όλοι οι προσκεκλημένοι θα είναι ντυμένοι στα λευκά).
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.