Κομμάτι ταβάνι έπεσε πάνω σε ασθενή στο νοσοκομείο Λάρισας – Δεν υπήρξε τραυματισμός

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ασθενής γλίτωσε τον τραυματισμό στο νοσοκομείο αφού κομμάτι από το ταβάνι έπεσε πάνω της.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σε ένα περιστατικό που αισίως κατέληξε αναίμακτα, κομμάτι από το ταβάνι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ξεκόλλησε την ώρα που ασθενής βρισκόταν σε ιατρείο του, πέφτοντας πάνω της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το συμβάν σημειώθηκε χθες (26/8) στα εξωτερικά απογευματινά ιατρεία του ιδρύματος, όπου είχε μεταβεί η γυναίκα με την οικογένειά της στο ουρολογικό.

Ενώ ο γιατρός της έδινε οδηγίες, κομμάτι από την οροφή ξεκόλλησε απότομα και έπεσε πάνω στην ασθενή, με πανικό να επικρατεί ακολούθως.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Ευτυχώς, δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός από το ατύχημα, αν και η γυναίκα ανέφερε πόνους στο κεφάλι και στο χέρι της. Τόσο ο γιατρός, όσο και οι νοσηλευτές μίλησαν με την γυναίκα και μεταφέρθηκαν σε άλλο ιατρείο.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *