Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε από την εταιρεία «ΙΚΕΑ» σχετικά με την ανάκληση μαύρης σοκολάτας επειδή δεν περιγράφεται με ακρίβεια στη συσκευασία των προϊόντων η πιθανή περιεκτικότητα σε γάλα και φουντούκια. Το γάλα και τα φουντούκια είναι συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργία και μπορεί να επηρεάσουν άτομα με ευαισθησία σε αυτά.
Πρόκειται για όλες τις μαύρες σοκολάτες “CHOKLAD MÖRK” 60% και “CHOKLAD MÖRK” 70% σε συσκευασία των 100g, οι οποίες διατίθενται μόνο από το κατάστημα τροφίμων των καταστημάτων ΙΚΕΑ.
Η εταιρεία ενημέρωσε ήδη το καταναλωτικό κοινό με ανακοίνωσή της σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.
Από πλευράς ΕΦΕΤ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα και παρουσιάζουν ευαισθησία στο γάλα ή/και τα φουντούκια, να μην τα καταναλώσουν.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.