Ο Λάντο Νόρις εξασφάλισε την pole position του ολλανδικού Grand Prix της Formula 1, που θα διεξαχθεί αύριο (25.08.2024, 16:00) στην πίστα του Τσάντφουρτ.
Ο Βρετανός οδηγός της McLaren έκανε τον ταχύτερο χρόνο στα σημερινά επίσημα δοκιμαστικά και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση του αγώνα, για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν. Ο… γηπεδούχος Μαξ Φερστάπεν με Red Bull, κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου, πρωτοπόρος της γενικής κατάταξης, αλλά και νικητής του ολλανδικού γκραν πρι τις τελευταίες τρεις χρονιές, θα βρεθεί στη δεύτερη θέση της εκκίνησης, ενώ τρίτος στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν ο Αυστραλός Οσκαρ Πιάστρι με τη δεύτερη McLaren.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός Κάρλος Σάινθ με Ferrari και ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον με Mercedes έμειναν εκτός του τελευταίου σκέλους των δοκιμών (11ος και 12ος αντίστοιχα), ενώ δεν συμμετείχε καθόλου ο Αμερικανός Λόγκαν Σάρτζεντ (Williams), ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.