Ένοπλη ληστεία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου, σε ένα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας στο Κερατσίνι.
Αναλυτικύτερα, δύο ατομα σε μηχανη απείλησαν με όπλο υπάλληλο του σούπερ μάρκετ και έκλεψαν χρήματα, φορώντας κράνη σε όλη τη διάρκεια της ληστείας.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 18:30, στην οδό Υψηλάντου 60-62, όπου βρίσκεται στο κατάστημα.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.