Δύσκολες στιγμές βιώνουν για άλλη μία φορά κάτοικοι της Αττικής με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες σε Πεντέλη και Γραμματικό. Ένας από τους κατοίκους τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από τη φωτιά κι έπεσε με το αυτοκίνητό του επάνω σε ένα δέντρο. Ο ίδιος ξέσπασε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ:
«Λυπάμαι που είμαι Έλληνας. Απαράδεκτη κατάσταση. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Όπως με βλέπεις έχω αφήσει τη συσκευή οξυγόνου, το CPAP της άπνοιας, τα φάρμακά μου. Δεν είναι τόσο έντονα, βάζω το βράδυ. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η τσάντα μου με κάρτες, ταυτότητες και δίπλωμα… Το μόνο που πήρα είναι το τηλέφωνο».
zappit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.