Ο Διονύσης Σχοινάς φωτογραφίζει στην πισίνα την Καίτη Γαρμπή δίχως ίχνος μακιγιάζ

"Καλοκαράκι, απογευματινό μπανάκι" γράφει λιτά η Καίτη Γαρμπή και ποζάρει δίχως φίλτρα στον φακό του συζύγου της.
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Έπειτα από μια γεμάτη για εκείνη καλλιτεχνικά χρονιά, τόσο μουσικά όσο και τηλεοπτικά, η Καίτη Γαρμπή φαίνεται πως απολαμβάνει στον μέγιστο βαθμό τις καλοκαιρινές της διακοπές. Σαν λάτρης των social media, δε, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν παύει να μοιράζεται ξεχωριστά στιγμιότυπα στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους.

-Advertisement-
fitcare

Κάτι τέτοιο, λοιπόν, θέλησε η Καίτη Γαρμπή να κάνει και πριν από λίγες ώρες με τη νέα ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτήν παρακολουθούμε την τραγουδίστρια και κριτή του J2US να γεμίζει… καλοκαίρι, δίχως φίλτρα, πιο ξέγνοιαστη και ανέμελη από κάθε άλλη φορά.

«Καλοκαράκι, απογευματινό μπανάκι» γράφει λιτά η Καίτη Γαρμπή στη νέα της φωτογραφία την οποία και επισημαίνει πως τράβηξε ο αγαπημένος της σύζυγος, Διονύσης Σχοινάς.

ga54 | Lamianow.gr

Σε πρώτο πλάνο σε αυτό το φωτογραφικό στιγμιότυπο βλέπουμε την ηρεμία της τραγουδίστριας να αντικατοπτρίζεται τόσο στο βλέμμα όσο και στο γαλάζιο του νερού της πισίνας.

-Advertisement-
KATSIAVOS

zappit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *