Ένα σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον Ε65, 850 μέτρα πριν την έξοδο προς την εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Ένας 40χρονος άνδρας με καταγωγή από τη Δυτική Φθιώτιδα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχασε την ζωή του σε τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί. Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 6:30 το πρωί.
Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο αρχικά χτύπησε σε σιδερένιο και στη συνέχεια σε τσιμεντένιο προστατευτικό στηθαίο.

Οι πυροσβέστες έφτασαν γρήγορα στο σημείο και απεγκλώβισαν τον 40χρονο, που δυστυχώς ήταν ήδη νεκρός.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για συμπολίτη μας από περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας.

Το Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας διεξάγει προανάκριση για τους λόγους του δυστυχήματος.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.