Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στην Εύβοια και συνέχισε και σήμερα το καταστροφικό της έργο, ωστόσο, υπάρχουν αρκετές διάσπαρτες εστίες και μεγάλος φόβος για τυχόν αναζωπυρώσεις.
Πάνω από 183 πυροσβέστες και 8 ομάδες πεζοπόρο με 52 οχήματα δίνουν μάχη με τις ενεργές εστίες, ενώ από το πρωί ξεκίνησαν τις ρίψεις από αέρος εννέα αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή Καμάρι.
Υπενθυμίζεται ότι από χθες βρίσκεται στο νησί ο υπουργός κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.
Ο συντονισμός όλων των δυνάμεων πολιτικής προστασίας γίνεται από το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ.
Μέχρι αργά χθες το βράδυ εκδόθηκαν 3 μηνύματα από το 112, το πρώτο για την ενημέρωση, το δεύτερο για την απομάκρυνση των κατοίκων από τον οικισμό Αφράτι και το τρίτο εκδόθηκε για την απομάκρυνση των μικρών οικισμών Καμάρι, Καλύβια και Άγιος Γεώργιος Αρμάς με κατεύθυνση προς Χαλκίδα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.