Σοβαρή καταγγελία: Yπάρχει κρατούμενος με φυματίωση στο νοσοκομείο Λαμίας;

Lamianow.gr
2 Min Read

Mια σοβαρή καταγγελία δεχτήκαμε από αναγνώστη του lamianow.gr o οποίος αναφέρει ότι κρατούμενος των φυλακών Δομοκού νοσηλεύεται για 2 περίπου μήνες στο νοσοκομείο της Λαμίας  πάσχοντας από μεταδιδόμενη φυματίωση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενο του ο αναγνώστης-καταγγέλων: “…είναι κατάλληλος ο χώρος που φυλλάσεται για να θεραπευτεί; δεν κινδυνεύει το προσωπικό του νοσοκομείου και οι φρουροί που τον φυλάνε επί 24ωρου;”. Το lamianow.gr θα διερευνήσει πως ακριβώς έχει το θέμα και θα σας ενημερώσει με νέο ρεπορτάζ. 

 

Η καταγγελία

“Θα ήθελα να αναφέρω ένα γεγονός που δεν έχει γίνει γνωστό πουθενά και αφορά τις φυλακές Δομοκού και το Γ.Ν.Ν.Λαμίας.Εδώ και 50 μέρες διαγνώσθηκε κρατούμενος των φυλακών με σοβαρή μορφής μεταδιδόμενη φυματίωση.

Μεταφέρθηκε ΣΤΟ Γ.Ν.Ν.Λαμίας για την αντιμετώπιση της ασθένειας και έκτοτε παραμένει στο χώρο του νοσοκομείου φρουρούμενος απο τους εξωτερικούς φρουρούς των φυλακών σε κελί που υπάρχει στο νοσοκομείο.Είναι κατάλληλος ο χώρος που φυλλάσεται για να θεραπευτεί?

Δεν κινδυνεύει το προσωπικό του νοσοκομείου και οι φρουροί που τον φυλάνε επί 24ωρου βάσεως να μολυνθούν απο την στιγμή που είναι σε ένα κλειστό χώρο που δεν πληρεί τις κατάλληλες συνθήκες υγιεινής και διαβίωσης για τον ίδιο και για τους υπαλλήλους?

Γιατί τόσο καιρό δεν έχει μεταφερθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο και παραμένει στο Γ.Ν.Ν.Λαμίας?

Πρίν μεταφερθεί και έχοντας ήδη νοσήσει δεν διέμενε με άλλους κρατουμένους στη φυλακή που μπορεί να έχουν κολλήσει κι αυτοί?Εχουν παρθεί τα απαραίτητα μέτρα για τυχόν εξάπλωση της ασθένειας.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *