Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν από τις δικαστικές αρχές ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος εκβιαστών, ο 59χρονος με το ψευδώνυμο «Αρκούδος» και ένα ακόμα άτομο.
Από τους 14 συνολικά συλληφθέντες για το κύκλωμα εκβιαστών, οι οποίοι απολογήθηκαν χθες Πέμπτη (18.7.24) και σήμερα Παρασκευή (19.7.24) προφυλακίστηκαν οι εννέα -ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως αρχηγός- ενώ στους πέντε που αφέθηκαν ελεύθεροι επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους δύο φορές το μήνα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Από τους τέσσερις κατηγορούμενους, οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι οι τρεις.
Από την έρευνα των αστυνομικών του κυκλώματος προέκυψε πως οι συλληφθέντες αλλά και ακόμα 32 άτομα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία κατηγορούνται ότι πουλούσαν προστασία σε καταστήματα στην Αττική ενώ ταυτόχρονα προχωρούσαν σε ξυλοδαρμούς, βάζοντας επίσης φωτιές στα μαγαζιά.
Συνολικά από την αστυνομία εξιχνιάστηκαν 78 εκβιασμοί σε καταστήματα, κυρίως σε εστιατόρια, καφέ μπαρ και νυχτερινά κέντρα.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.