Ραγδαίες οι εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ: Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι / Π. Πολίτης: “Ψεύτικες οι υποσχέσεις της Κυβέρνησης.” – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, μιλώντας στον Lamia Polis 87,7 σε έντονα φορτισμένο κλίμα, τόνισε την απόγνωση των εργαζομένω και τις ψεύτικες υποσχέσεις της Κυβέρνησης να σωθεί η βιομηχανία, αλλά και οι οικογένειες των εργαζομένων.

-Advertisement-
fitcare

Ο κ. Πολίτης, δήλωσε πως ενώ η εταιρεία με την οποία είχαν συνάντηση δηλώνει ότι τους θέλει, η Κυβέρνηση έρχεται και τους απολύει.

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων, δήλωσε ότι οι ίδιοι, παρά την απόλυσή τους, φρουρούν το εργοστάσιο, σημειώνοντας τον κίνδυνο που ελοχεύει, σε περίπτωση πυρκαγιάς, αφού εκτός των άλλων, στις εγκαταστάσεις υπάρχει προπάνιο και μαζούτ και απο το ωστικό κύμα θα καταστραφεί όλη η Λοκρίδα.

Ζήτησε την διασφάλιση των εργαζομένων και απηύθυνε γενικό κάλεσμα σε όλους για την αυριανή γενική απεργία και την συγκέντρωση στις 10:30 στην πύλη της ΛΑΡΚΟ.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Δείτε το video:

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *