Τα πλάνα είναι απολαυστικά, καθώς ο «Φράνκι» «τρίβεται» και κάνει νάζια στον δημοσιογράφο
To παρακάτω βίντεο έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο, καθώς ο πρωταγωνιστής του εξέφρασε μπροστά στην κάμερα τη λατρεία του για τον δημοσιογράφο. Ο λόγος για το άλογο με το όνομα «Φράνκι», που ερωτεύθηκε δημοσιογράφο του «Μακεδονία TV», ο οποίος πήγε να κάνει ρεπορτάζ με θέμα τις ασκήσεις Ιππικής Δεξιοτεχνίας.
Τα πλάνα είναι απολαυστικά, καθώς ο «Φράνκι» «τρίβεται» και κάνει νάζια στον δημοσιογράφο, ο οποίος έχει «σκάσει» στα γέλια και δεν μπορεί να ολοκληρώσει το stand up του.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.