Συγκέντρωση τοπικών συγγραφέων Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας στους Ξυλικούς

Lamianow.gr
1 Min Read

Ο ευλογημένος τόπος μας γεννούσε και θα συνεχίσει να γεννά συγγραφείς. Ανθρώπους του πνεύματος με διάθεση δημιουργίας, που χρησιμοποιούν τη γραφή τους είτε ως τρόπο έκφρασης είτε ως μέσο καταγραφής της ιστορίας μας.

Αυτούς τους τοπικούς συγγραφείς του Δήμου μας συγκέντρωσε, την Κυριακή το βράδυ στη Δημοτική Κοινότητα Ξυλικών, ο αεικίνητος ιερέας του χωριού και Αρχιερατικός Επίτροπος Αμφίκλειας π. Διομήδης Παναγιωτόπουλος – συγγραφέας και ο ίδιος – σε μία μάζωξη αφιερωμένη στα αξιόλογα πονήματα του καθενός.

Μία πρωτοβουλία άξιας συγχαρητηρίων που έδωσε ζωή στο μικρό αλλά όμορφο αυτό χωριό του Δήμου μας. Όσοι παρευρέθηκαν δεν είχαν απλώς τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα βιβλία των συγγραφέων μας, αλλά είχαν και την τύχη να επισκεφθούν το χωριό μας, το καλοσυντηρημένο πρώην Δημοτικό Σχολείο, που ξυπνάει όμορφες μνήμες στους παλαιότερους, καθώς και να απολαύσουν τη γραφική και πάντα δροσερή πλατεία των Ξυλικών. 

Εμείς σας παροτρύνουμε να επισκέπτεστε τα περιποιημένα χωριά μας, είτε έχουν εκδηλώσεις είτε όχι. Η ομορφιά τους θα σας ανταμείψει!

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *