Δίκη για τη δολοφονία Καραϊβάζ: «Κάποιος ενοχλήθηκε από όσα έγραφε για το οργανωμένο έγκλημα»

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Ξεκινά σήμερα η δίκη για τη δολοφονία Καραϊβάζ, με τη σύζυγο, τη μητέρα και την αδελφή του δημοσιογράφου να καλούνται κατά την ακροαματική διαδικασία για να καταθέσουν.

Όπως αναφέρεi η Βάσω Παλαιού στο δελτίο του Mega, πρώτη κατέθεσε ενώπιον της έδρας η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία φανερά φορτισμένη, είπε πως ο άντρας της δολοφονήθηκε λόγω της δημοσιογραφικής του ιδιότητας.

Αναφέρεται ακόμα ότι η χήρα δήλωσε πως άφησε προφανείς αιχμές για το κίνητρο, λέγοντας πως «Κάποιος ενοχλήθηκε από όσα έγραφε για το οργανωμένο έγκλημα».

Τι ακούστηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Σύμφωνα με τη ρεπόρτερ, στη συνέχεια κατέθεσε και η μητέρα του δημοσιογράφου, ζητώντας από το δικαστήριο να βρεθούν όχι μόνο οι φυσικοί, αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί, πέραν αυτών που κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ακολούθησε η κατάθεση αστυνομικού που συμμετείχε στις έρευνες για τη δολοφονία, αναφέροντας πως ο σωματότυπος ενός εκ των δύο κατηγορουμένων μοιάζει με εκείνο του δράστη του φονικού.

Κατά την κατάθεσή του αυτόπτης μάρτυρας, κηπουρός που εργαζόταν για τον Δήμο Αλίμου που είδε την εν ψυχρώ δολοφονία, περιέγραψε πως είδε πάνω από τον Γιώργο Καραϊβάζ δύο άνδρες «να βαράνε αβέρτα το θύμα».

Η δίκη για τη δολοφονία που συντάραξε το πανελλήνιο συνεχίζεται, ενώ αναμένεται η διαδικασία να κρατήσει πολλές ημέρες.

reader.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *