Σε ίδρυμα ο 12χρονος που κατηγορείται για βιασμό 9χρονου – Τι υποστήριξε

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση βιασμού Θεσσαλονίκη, με έναν 12χρονο να κακοποιεί σεξουαλικά ένα 9χρονο παιδί στην περιοχή των Διαβατών, με εισαγγελέα και ανακρίτρια να αποφασίζουν για τον θύτη το αναμορφωτικό μέτρο της τοποθέτησής του στο «Παπάφειο» Ίδρυμα.

Σε βάρος του 12χρονου στη Θεσσαλονίκη είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για βιασμό με θύμα ανήλικο, πράξη για την οποία απολογήθηκε σήμερα –παρουσία παιδοψυχολόγου– ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον 9χρονο, προσθέτοντας πως όλα συνέβησαν με τη συναίνεσα του θύματος, ενώ αρνήθηκε την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, δεν έχει διευκρινιστεί η χρονική διάρκεια της παραμονής του στο «Παπάφειο», θέμα για το οποίο αναμένεται να αποφασίσει η ανακρίτρια.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της σύλληψης

Σύμφωνα με το grtimes.gr πριν από τη σύλληψη του 12χρονου στη Θεσσαλονίκη, είχε προηγηθεί καταγγελία από συγγενή του 9χρονου εις βάρος του μεγαλύτερου παιδιού, με αποτέλεσμα να σχηματισθεί δικογραφία για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια, αστυνομικοί προχώρησαν και στη σύλληψη των γονέων του 12χρονου, ηλικίας 34 και 39 ετών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *