Λαμία: Αίτημα αποφυλάκισης από τον Ηλία Κασιδιάρη

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Στα Δικαστήρια Λαμίας βρέθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη Βάσω Πανταζή η οποία κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης.

Το αίτημά του έχει υποβληθεί ήδη από τις 26 Απριλίου στη διεύθυνση της φυλακής Δομοκού όπου κρατείται, η οποία το διαβίβασε στην εισαγγελία Λαμίας.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η εισαγγελική πρόταση και η τελική απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Τυπικά ο Ηλίας Κασιδιάρης πληροί τις προϋποθέσεις για την αποφυλάκισή του ήδη από τον Φεβρουάριο καθώς έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής του και σύμφωνα με τη συνήγορό του Βάσω Πανταζή «έχει καθαρό πειθαρχικό μητρώο και λαμβάνει άδειες από τη φυλακή».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να ζητήσει να αποφυλακιστεί με τους περιοριστικούς όρους που αποφασίστηκαν για τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Υπενθυμίζεται ότι στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την περιφέρεια της επικράτειας του νομού Αττικής, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα τόπου διαμονής του (Πεύκη) μια φορά τον μήνα και της μη συναναστροφής με συγκατηγορουμένους για τη συγκεκριμένη ποινική υπόθεση για την οποία φυλακίστηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ίδια όργανα που έκριναν και αποδέχθηκαν το αίτημα του Νίκου Μιχαλολιάκου θα λάβουν απόφαση και για τον Ηλία Κασιδιάρη.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *