Ευρυτανία : Ένοχος εν βρασμώ ψυχικής ορμής ο δολοφόνος από τη Γρανίτσα Ευρυτανίας που πυροβόλησε τον αδερφό του (Vid)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Ένοχος για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχικής ορμής κρίθηκε κατά πλειοψηφία ο 55χρονος άνδρας που τον Αύγουστο του 2023 είχε σκοτώσει τον αδερφό του με κυνηγετική καραμπίνα στη Γρανίτσα Ευρυτανίας. Παράλληλα, κρίθηκε αθώος για τη θανάτωση ζώου.

Το περιστατικό συνέβη στις 14 Αυγούστου 2023, όταν τα δύο αδέρφια λογομάχησαν στο σπίτι τους στη Γρανίτσα, όπου ζούσαν με τους γονείς τους. Ο 54χρονος τότε δράστης, πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε τον μικρότερο αδερφό του στην αυλή, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Από τα σκάγια σκοτώθηκε επίσης και ένα άλογο της οικογένειας.

Ο δράστης είχε προφυλακιστεί και σήμερα εκδικάστηκε η υπόθεση στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 16,5 ετών για ανθρωποκτονία εν βρασμό ψυχικής ορμής και θα οδηγηθεί εκ νέου σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Οι συνήγοροι του δράστη, η δικηγόρος Λαμίας Νάντια Γώγουλου και ο δικηγόρος Αθηνών Κίμωνας Ευαγγελάτος, δήλωσαν ικανοποιημένοι από την έκβαση της δίκης.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

“Αναμφιλεκτα ελαβε χωρα μια οικογενειακη τραγωδια.Ειμαστε ικανοποιημενοι γιατι το Δικαστηριο κατα πλειοψηφια εκανε δεκτο τον ισχυρισμο μας οτι η πραξη τελεσθηκε εν βρασμω ψυχικης ορμης.Εχουμε εμπιστοσυνη στην Ελληνικη Δικαιοσυνη.” δήλωσε στο lamianow.gr η Νάντια Β. Γωγουλου.

φωτο αρχείου

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *