Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών» στο Καλαπόδι το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 στις 21:00 σε συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαποδίου «Ελαφηβόλος Άρτεμις», του Δήμου Λοκρών και της Κοινότητας Καλαποδίου. Το Χορευτικό του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιβανατών «Οδυσσέας Ανδρούτσος», το Χορευτικό του Δήμου Λοκρών, το Χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Ελάτειας και το νεοσύστατο Χορευτικό Τμήμα Ενηλίκων και Παίδων Καλαποδίου έκαναν θεαματική είσοδο στην Πλατεία του Λαογραφικού Μουσείου και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους του Δημάρχου Λοκρών κ. Αθανάσιου Ζεκεντέ ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ωδείου κ. Παναγιούλα Καζάνα και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαποδίου κ. Χρήστος Βαποράκης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Νικολάου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Αθανασία Βλαχομήτρου, ο Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών κ. Αναστάσιος Μαζιώτης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρκίτσας κ. Αργύρης Μοδιάτης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Εξάρχου κ. Αθανάσιος Σανιδάς, Τοπικοί Σύμβουλοι και πλήθος κατοίκων του Δήμου Λοκρών.








Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.