Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τον αιφνίδιο θάνατο του 56χρονου Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το πρωί του Σαββάτου.
Πρόκειται για τον άτυχο άντρα ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr κατέρρευσε σε βενζινάδικο της πόλης λίγο μετά τις 7 το πρωί. Ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία καθώς εργάζονταν ως DJ σε πολλά club της πόλης παλιότερα, ενώ τελευταία δούλευε σε κατάστημα εμπορίας φρούτων.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.