Προσφεύγει στο CAS ο Πανιώνιος

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
1 Min Read

Πράξη γίνεται η προσφυγή του Πανιωνίου στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) στο οποίο καταφεύγει για να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή συμμετοχή του. Μετά την αρνητική απόφαση του αρμοδίου τμήματος της UEFA έγινε γνωστό πως οι “κυανέρυθροι” θα κατέθεταν προσφυγή για να δικαιωθούν. Κάτι τέτοιο θα γίνει την Τετάρτη, όταν και θα καταβληθούν τα χρήματα για το παράβολο της δίκης (1.000 ελβετικά φράγκα), με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να ευελπιστούν σε καλύτερη τύχη της υπόθεσής τους.

Στα υπόλοιπα θέματα καμία μεταγραφική εξέλιξη δεν προέκυψε, ενώ την Τετάρτη ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ενημερώσει την διοίκηση για το μέρος που θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Έλληνας τεχνικός επιθυμεί να δουλέψει στο εξωτερικό και την Πολωνία, όμως επειδή τα χρήματα για μια τέτοια αποστολή είναι τουλάχιστον δύο φορές περισσότερα φαίνεται πως θα καταλήξουν σε κάποιο μέρος εντός συνόρων.

Το Καιμακτσαλάν είναι πάντα μια επιλογή, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα προτιμηθεί το Καρπενήσι. Εκεί άλλωστε υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν και φιλικοί αγώνες με ομάδες που κάνουν επίσης προετοιμασία στο Καρπενήσι.

 

πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *