Στους 91 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την επιδημία της γρίπης στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΚΕΕΛΠΝΟ, μέσα σε μία εβδομάδα έχασαν τη ζωή τους ακόμη 17 άνθρωποι που είχαν νοσήσει από την εποχική γρίπη.
Τα επίσημα στοιχεία από το υπουργείο Υγείας αφορούν την εβδομάδα μέχρι την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου. Δηλαδή, στους 91 συνανθρώπους μας που έχουν χάσει τη ζωή τους από επιπλοκές της εποχικής γρίπης δεν συμπεριλαμβάνονται ασθενείς που πιθανόν να κατέληξαν το τελευταίο τριήμερο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.