Άνοιξε “4” από τα “χαρτιά” του στην Φθιώτιδα ο Κώστας Μαρκόπουλος(φώτο)

Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/09) ο Κώστας Μαρκόπουλος. Στο πλαίσιο της στρατηγικής επικοινωνίας του -όπως αντιλαμβανόμαστε- ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος… άνοιξε “4 από τα χαρτιά του” για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συνεπικουρούμενος από τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα, την Προϊστάμενο του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Γ.Ν Λαμίας, Αλίκη Λιάσκα και τους επιχειρηματίες Χρήστο Κουτσούκο και Γιάννη Σούλιο επισκέφθηκε την Π.Ε.Λ. στέλνοντας το μήνυμά του.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Όπως αναφέρει και στην ανάρτηση του :

Την ΠΕΛ (Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας) επισκέφθηκα συνοδευόμενος από εκλεκτούς συνεργάτες μου που θα είναι και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Φθιώτιδα, τον κ. Θαν. Καρακάντζα, την κ. Αλ Λιάσκα, τον κ Χρ. Κουτσούκο και τον κ. Ιωαν. Σούλιο.
Με χαρά διαπίστωσα ότι επιτέλους έστω και μετά από 8 χρόνια η Έκθεση ζωντανεύει και πάλι. Αξίζουν συγχαρητήρια στοκ πρόεδρο της κ. Λ. Κωστόπουλο και τους συνεργάτες του. Η ευχή και η προσπάθεια όλων μας είναι να ξαναγίνει θεσμ;oς ισχυρός και μοχλός ανάπτυξης. Το έχει ανάγκη η Φθιώτιδα και όλη η Στερεά και βέβαια οι πολίτες της.

Τώρα αν μας ρωτάτε τι λέει το ρεπορτάζ για τις επόμενες κινήσεις και τυχόν συμφωνίες που έχει κλείσει στο Νομό, αυτό που μπορούμε να πούμε με ασφάλεια είναι πως οι επόμενες… ανακοινώσεις θα έρθουν -κοντά- το Νοέμβριο και θα αφορούν πρόσωπα τα οποία θεωρούνται κοινής αποδοχής με αρκετά… χαρτιά!

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version