ΠΑΣ Λαμία – Παναθηναϊκός (18:00 -live ) : Με απουσίες αλλά τον κόσμο της για το θαύμα

Εκτός έμειναν, επίσης για διάφορους λόγους και οι Γκαραβέλης, Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Αραμπούλι, Βέλλιος και Τσούκαλος.

Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read
Highlights
  • Αρκετός αναμένεται να είναι και ο κόσμος στην αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό. Η κίνηση της διοίκησης να επιτρέψει την δωρεάν είσοδο σε όσους βρέθηκαν στο ματς με τον Ιωνικό καθώς και σε γυναίκες, παιδιά και μαθητές  αναμένεται να... φέρει περίπου 4.000 φιλάθλους στο γήπεδο

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό (Τετάρτη 27/04 -18:00, στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος”) στο Κύπελλο Ελλάδας. O Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε τους 20μελή αποστολή. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, θα απουσιάσει ο Βύντρα.

Εκτός έμειναν, επίσης για διάφορους λόγους και οι Γκαραβέλης, Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Αραμπούλι, Βέλλιος και Τσούκαλος.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Σαράνοφ, Τρόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Λούκας Άλβες, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε επιβληθεί με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι…

Διαιτητής ο Σκωτσέζος Ρόμπερτ Μάντεν

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές των επαναληπτικών αναμετρήσεων για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας και στην πόλη της Λαμίας για τον επαναληπτικό του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό θα βρεθεί ο Ρόμπερτ Μάντεν. Πρόκειται για ρέφερι από την Σκωτία, ο οποίος θα έχει βοηθούς του τους συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρούμι και Κάλουμ Σπενς. Τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την Χαλκιδική.

Στον έλεγχος του VAR θα είναι επίσης ξένος ρέφερι. Ο Πάβελ Πσκιτ από την Πολωνία, με βοηθό του τον Κώστα Νικολαΐδη από την Μακεδονία.

Με ηχηρή παρουσία στην εξέδρα για το θαύμα

Αρκετός αναμένεται να είναι και ο κόσμος στην αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό. Η κίνηση της διοίκησης να επιτρέψει την δωρεάν είσοδο σε όσους βρέθηκαν στο ματς με τον Ιωνικό καθώς και σε γυναίκες, παιδιά και μαθητές  αναμένεται να… φέρει περίπου 4.000 φιλάθλους στο γήπεδο κατά τις πρώτες εκτιμήσεις λόγω και του ενδιαφέροντος που υπάρχει.

Χωρίς Κουρμπέλη και Πούγγουρα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Με δύο απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς εκτός πλάνων έμειναν οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Αχιλλέας Πούγγουρας.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση λόγω χτυπήματος στον μηρό που του προκάλεσε αιμάτωμα, ενώ ο κεντρικός αμυντικός έχει ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε θεραπεία.

Επιπλέον, εκτός έμειναν οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ, Βαγιαννίδης, που επίσης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

 

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version