Το νέο κορίτσι του Ρονάλντο είναι φανατική οπαδός της… Μπάρτσα

Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Η όμορφη Μεξικάνα πιλότος φοράει φανέλες της ομάδας της Βαρκελώνης και θαυμάζει τον… Μέσι

Το να έχεις σχέση με τον Ρονάλντο και αυτή να παραμένει κρυφή μοιάζει σαν να έχεις φτάσει στην πηγή και να μην μπορείς να πιεις νερό. Και όμως αυτό ακριβώς συμβαίνει με την πανέμορφη Αλεχάντρα Μανρίκες από το Μεξικό, την οποία ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ την κρύβει επιμελώς, αρνούμενος ότι έχει κάποια ερωτική σχέση μαζί της.

Ο λόγος, σύμφωνα με τα gossip περιοδικά της Πορτογαλίας είναι ότι η Αλεχάντρα είναι ορκισμένη φαν της Μπαρτσελόνα και μάλιστα του άσπονδου φίλου του Ρονάντλο, του Λιονέλ Μέσι. Ο Ρονάλντο προσπαθεί να κρατήσει κρυφή αυτή την σχέση όμως, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό, έχουν κάνει συχνά μυστικά ταξίδια στο Μαρόκο όπου τον τελευταίο καιρό ο παίκτης της Ρεάλ βρίσκεται σε μόνιμη βάση.

Πάντως οι φωτογραφίες που ανεβάζουν μαζί στο Instagram προδίδουν μια πιο κοντινή σχέση από απλά φιλική, όμως το πρόβλημα παραμένει: οι φωτογραφίες της Αλεχάντρα με την φανέλα της Μπάρτσα κάνουν αυτή την σχέση προβληματική. Πολύ δε περισσότερο όταν από φωτογραφία που έχει ανεβάσει η ίδια στον λογαριασμό της, δεν χάνει ματς της αγαπημένης της ομάδας, ακόμα και όταν βρίσκεται στο πιλοτήριο.

Το πορτογαλικό περιοδικό Flash το οποίο αποκάλυψε την σχέση της υποστηρίζει ότι οι δυό τους έχουν έρθει πολύ κοντά, τόσο που πια δεν πρόκειται για επαγγελματική σχέση αλλά για κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Τώρα μένει να δούμε αν οι φίλοι της Ρεάλ θα αποδεχθούν την τελευταία σχέση του παίκτη της ομάδας, που βρίσκεται μπροστά στην ανανέωση του συμβολαίου του. Αν πάντως καταφέρει και φέρει στην Μαδρίτη πρωτάθλημα και κύπελλο, σίγουρα θα του τα συγχωρέσουν όλα.

protothema.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version