Συνεχίστηκαν το πρωί της Τρίτης 11/05, οι μαζικές δειγματοληψίες για τον κορονοϊό στον Δήμο Λαμιέων. Σε 460 ελέγχους, τέσσερις συμπολίτες μας εκ των οποίων οι τρεις μαθητές, βρέθηκαν θετικοί στον ιό.
Για την ακρίβεια πρόκειται για δυο αδέρφια 19 και 16 ετών (με ήπια συμπτώματα που είχε αρνητικό self test), ένα παιδί 8 ετών που είχε ήπια συμπτώματα και έναν ακομη μαθητή, 18 ετών που είχε θετικό self test και ήρθε για επιβεβαίωση.
Έκλεισε τμήμα στο 4ο Λύκειο
Στο μεταξύ το πρωί της Τρίτης έκλεισε τμήμα μετά από επιβεβαίωση θετικού κρούσματος σε μαθητρια στο 4ο Λύκειο (στο Β2 αλλά και το τμημα κατεύθυνσης όπου συμμετείχε η μαθήτρια). Οι μαθητές μετά από σχετική εντολή αποχώρησαν από το σχολείο και αναμένουν εντολές από την δευτεροβάθμια και τον ΕΟΔΥ. Σε πρώτη φάση ενημερώθηκαν να ελεγχθούν και να μπουν σε καραντίνα για 14 μέρες.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.