Λαμία : Μαθητής και άτομα που θα πήγαιναν σε κηδεία ανάμεσα στα 10 νέα θετικά δείγματα σε κορωνοϊό!

Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου οι μαζικές δειγματοληψίες στην οδό Φιλίας έξω από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, λίγες ώρες πριν  την επανέναρξη των σχολείων. Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση σε 466 δείγματα για κορωνοϊό είχαμε 10 θετικά! 

Πολλοί εκ των “θετικών” είχαν επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα ή ήπια συμπτωματολογία της νόσου και αφού βρέθηκαν στο σημείο και εξετάστηκαν, ήταν θετικοί.  Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους θετικούς σε κορωνοϊό βρέθηκε και μαθητής 17 ετών ο οποίος προετοιμαζόταν όπως και όλα τα παιδιά της ηλικίας στο να πάει σχολείο την ερχόμενη Δευτέρα.

Δυο ακόμη άτομα που βρέθηκαν θετικά, έκαναν το τεστ για να προσέλθουν σε κηδεία συγγενούς τους αποφεύγοντας πλέον μετά την εξέλιξη να μεταβούν στην εξόδιο ακολουθία.

“Παρακαλούνται οι πολίτες που έχουν επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα ή συμπτωματολογία (πυρετός,πόνοι, μυαλγίες,βήχας κλπ) να ΜΗΝ προσέρχονται πεζή στις δειγματοληψίες για να μην διασπείρουν την μόλυνση. Μπορούν να προσέρχονται με ασφάλεια με το αυτοκίνητο στις δειγματοληψίες της οδού Φιλίας Τρίτη-Πέμπτη και Σάββατο 10.00-14.00”, σημειώνει στο Lamianow.gr ο αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός.

 

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version