Ασύλληπτο τροχαίο στην Ερμιόνη – Σκοτώθηκαν δύο αδέρφια και ο κολλητός τους

Lamianow.gr
2 Min Read

Οι τρεις νέοι άνθρωποι που σκοτώθηκαν ενώ πήγαιναν βόλτα με το αγροτικό αυτοκίνητο τους ήταν 21, 23 και 28 ετών – Οι φίλοι των τριών νέων ανέβασαν βίντεο στο ΥouΤube με τις καλύτερες στιγμές και των τριών αγοριών

Σε κατάσταση σοκ οι δύο οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους από το τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε την Κυριακή τα ξημερώματα, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ερμιόνης-Κρανιδίου.

Σε βαθύ πένθος έχει πέσει ολόκληρος ο νόμος μετά και από την είδηση του χαμού των τριών νέων αγοριών. Οι τρεις νέοι άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο ενώ πήγαιναν βόλτα το αγροτικό αυτοκίνητο τους ήταν ηλικίας 21, 23 και 28 ετών και μάλιστα οι δυο από αυτούς ήταν αδέρφια.

Τα δύο αδέρφια, Κώστας και Στάθης, που έχασαν τη ζωή τους

Ασύλληπτο τροχαίο στην Ερμιόνη - Σκοτώθηκαν δύο αδέρφια και ο κολλητός τους

Αξίζει να πούμε πως τα δύο αδέρφια εργαζόντουσαν παρέα στον νομό Αργολίδας ως υδραυλικοί ενώ ο συνοδηγός εργαζόταν περιστασιακά σε καφέ της περιοχής.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ερμιόνης- Κρανιδίου, το ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο τύπου αγροτικού, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις άνδρες ηλικίας 21, 23 και 28 ετών, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βγήκε από το οδόστρωμα και προσέκρουσε σε δύο στύλους ηλεκτρισμού της ΔΕΗ.

Ο 21χρονος Ανδριανός που χάθηκε μαζί με τους φίλους του

Ασύλληπτο τροχαίο στην Ερμιόνη - Σκοτώθηκαν δύο αδέρφια και ο κολλητός τους

Από την σύγκρουση ο 28χρονος οδηγός και 21χρονος συνοδηγός εξέπνευσαν ακαριαία ενώ ο 23χρονος ο οποίος ήταν και ο αδερφός του οδηγού και καθόταν πίσω εξέπνευσε λίγα λεπτά αργότερα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό και των τριών επιβατών του αυτοκινήτου.

Ο 23χρονος είχε πρόσφατα κάνει το στρατιωτικό του

Ασύλληπτο τροχαίο στην Ερμιόνη - Σκοτώθηκαν δύο αδέρφια και ο κολλητός τους

Οι φίλοι των τριών νέων μην αντέχοντας τον άδικο χαμό τους έχουν ανεβάσει βίντεο στο ΥouΤube με τις καλύτερες στιγμές και των τριών αγοριών μιας και ήταν αγαπητά παιδιά σε όλη την τοπική κοινωνία.

Μέσα στο τρεισήμισι λεπτών βίντεο οι στενοί φίλοι των τριών αγοριών δείχνουν με συγκίνηση και αγάπη τις όμορφες στιγμές των φίλων τους.

Πηγή: protothema.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *