40 τραυματίες από φωτιά στην πόλη Ζίγκμπουργκ

Περίπου 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν την Τρίτη από φωτιά που ξέσπασε στην πόλη Ζίγκμπουργκ στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας στη Γερμανία, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

«Μέχρι αυτή τη στιγμή, η ισχυρή φωτιά στο Ζίγκμπουργκ έχει προκαλέσει τον τραυματισμό 40 ανθρώπων, εκ των οποίων έξι φέρουν σοβαρά τραύματα», τόνισε η αστυνομία με ανάρτηση στο Twitter.

Σύμφωνα με τις αρχές, η πυρκαγιά προκλήθηκε από σπινθήρες των τροχών του τρένου, που πιστεύεται ότι έθεσαν φωτιά κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές και εξαπλώθηκε στα γειτονικά κτίρια. Αρκετά σπίτια καταστράφηκαν από την πυρκαγιά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Bild ανέφερε ότι περίπου 500 πυροσβέστες και αστυνομικοί επιχειρούν για τον περιορισμό της πυρκαγιάς.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

 

 

 

Πηγή: news247.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *