Έπιασαν οδηγό που θα διένειμε 15 κιλά λαθραίου καπνού

LamiaNow News Add a Comment
1 Min Read

Κατά την έρευνα που έκαναν οι Αρχές, διαπίστωσαν ότι ο 49χρονος κάτοικος της κοινότητας των Φυτειών που οδηγούσε το αυτοκίνητο, είχε κρυμμένο στον χώρο των αποσκευών ένα δέμα που περιείχε 15 νάιλον συσκευασίες με χύμα κομμένο και επεξεργασμένο καπνό

Διάνα έπεσαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που είχαν στήσει μπλόκο για ελέγχους στον κόμβο των Φυτειών επί της εθνικής οδού Αντιρρίου– Ιωαννίνων, το μεσημέρι της Κυριακής, όταν σταμάτησαν δειγματοληπτικά ένα όχημα.

Κατά την έρευνα που έκαναν, διαπίστωσαν ότι ο 49χρονος κάτοικος της κοινότητας των Φυτειών που οδηγούσε το αυτοκίνητο, είχε κρυμμένο στον χώρο των αποσκευών ένα δέμα που περιείχε 15 νάιλον συσκευασίες με χύμα κομμένο και επεξεργασμένο καπνό συνολικού βάρους περίπου 15 κιλών!
Ο διανομέας συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ ο αδασμολόγητος καπνός κατασχέθηκε και εστάλη στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί.

πηγή protothema

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version