Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 22χρονος στην Πάτρα, ο οποίος μάλιστα αυτoκτόνησε σε κοινή θέα, αφού κρεμάστηκε από κολόνα της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 22χρονος κρεμάστηκε το πρωί στο δρόμο από την Αρόη προς το Γηροκομειό της Πάτρας.
Ο νεαρός σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πήγε με το αυτοκίνητό του στο σημείο και κρεμάστηκε από κολόνα της ΔΕΗ με αυτοσχέδια θηλιά.
Το πτώμα εντοπίστηκε από περαστικούς που υπέστησαν σοκ και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.