Στις 24 Μαϊου το Iti Epic στην Παύλιανη

Lamianow.gr
2 Min Read

Στις 24 Μαΐου θα δοθεί η εκκίνηση του ITI EPIC 2015, η νέα αυτή ημερομηνία θα ταυτιστεί και με την ταυτόχρονη διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος mtb marathon στα πλαίσια του Iti Epic στην Παύλιανη!

Η διαδρομή του Πανελληνίου θα φτάνει τα 85 χιλιόμετρα. Δεν παρουσιάζει κάποιο έξτρα κομμάτι σε σχέση με τις βελτιωμένες για το 2015 διαδρομές του Epic αλλά στο τέλος της μεγάλης διαδρομής, οι αθλητές θα ξανακάνουν ένα κομμάτι της μικρής διαδρομής, έτσι ώστε ο χρόνος του πρωταθλητή Ελλάδος να αγγίξει τις 4 ώρες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν μέχρι και τις 18/5.Και οι δύο διαδρομές του Epic 62 και 34 χιλιομέτρων, παρουσιάζουν βελτιώσεις σε σχέση με το 2014, περιέχουν και οι δύο ένα νέο εκπληκτικό κομμάτι μέσα στο φαράγγι της Συντονίκης, με την μικρή διαδρομή επιπλέον να παρουσιάζει λιγότερες θετικές υψομετρικές διαφορές σε σχέση με το παρελθόν.

Υπάρχει και μία νέα διαδρομή για rookies στο ITI EPIC 2015! Μοναδικά τοπία στη νέα διαδρομή των 19 χιλιομέτρων που προλαβαίνει όμως να σκαρφαλώσει πάνω από τα 1.500μ. υψόμετρο. Με αραιά απλωμένα τα 580μ. της θετικής υψομετρικής διαφοράς της και χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες, είναι ιδανική για τους λιγότερο μυημένους στο άθλημα ή τους μικρότερους σε ηλικία.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο site του αγώνα: www.itiepic.gr

πηγη-http://www.itiepic.gr/

Share This Article
Exit mobile version