Συνεδριάζει το Δ.Σ. Δήμου Δομοκού μαζί με τον κ. Μπακογιάννη στις 20/4/2015

Lamianow.gr
Lamianow.gr 7 έτη ago
Updated 2015/04/16 at 12:04 ΜΜ
1 Min Read

Η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Δομοκού για την συνεδρίαση στις  20 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 6η/2015

ΠΡΟΣ: Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη, Δήμαρχο Δομοκού κ. Τζιαχρήστα Δημήτριο, τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Προέδρους και ΕκπροσώπουςΔημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Δομοκού, τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς  Συλλόγους.

Σας καλούμε  σε δημόσια τακτική συνεδρίαση τη Δευτέρα 20 Απριλίου στις 13:00 ενόψει της προετοιμασίας του Πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2019 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της αξιοποίησης των Χρηματοδοτικών δυνατοτήτων της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννη Κωνσταντίνου και θα έχει το χαρακτήρα διαβούλευσης επί του  Αναπτυξιακού Προγραμματισμού στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2014-2019 και του Ε.Σ.Π.Α. 2014-2020.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας καθώς κύριος στόχος της συνεδρίασης είναι η διασφάλιση του συντονισμού των δράσεων μεταξύ των δύο βαθμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η καταγραφή προτεραιοτήτων, ο εντοπισμός και η ωρίμανση των προτεινόμενων προς ένταξη και χρηματοδότηση παρεμβάσεων.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Click to Hide Advanced Floating Content