“Άσφαιρη” ισοπαλία με… Δερμιτζάκη στη Λιβαδειά!

Lamianow.gr
2 Min Read

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τη Λαμία στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς το Σάββατο (4/4).

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αλλά με τους Κρητικούς να έχουν αποχωρίσει από το πρωτάθλημα, το ματς δεν διεξήχθη.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, με το ενδιαφέρον της να στρέφεται στο ματς της ΑΕΛ κόντρα στον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο την Κυριακή (5/4) για να δει αν θα είναι αυτή που θα συνεχίσει στα πλέι οφ.

Έτσι, οι δύο ομάδες είπαν να δώσουν ένα δυνατό «τεστ», το οποίο, τελικά, δεν ανέδειξε νικητή, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 0-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο της Λαμίας κάθησε κανονικά ο Παύλος Δερμιτζάκης, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, είχε ανακοινώσει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει ο συγκεκριμένος προπονητής. Ο Πανουργιάς, πάντως, έδωσε το παρών στο γήπεδο.

Στα αγωνιστικά, οι πολλές αλλαγές δεν επέτρεψαν να υπάρξει ρυθμός στο ματς.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις ευκαιρίες, με την κάθε μία να έχει μία σημαντική.

Πρώτα στο 79ο λεπτό ο Παππάς είδε τον Μπλάζιτς να σταματά το πλασέ του από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 89ο λεπτό ήταν η σειρά της Λαμίας να απειλήσει.

Νικλητσιώτης και Αρκούδας συνδυάστηκαν ωραία, με τον τελευταίο να βγάζει την μπαλιά στον Αντωνίου που προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι,

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σηφάκης (61’ Στρατηλάτης), Τριποτσέρης (46’ Πίντερ), Τόμας , Στάθης (65’ Παππάς), Μηλιάζες, Γκόμεζ (46’ Μάγκας), Πελέ (46’ Κατίδης), Μπουσταμάντε (46’ Ζίτο), Μάντζιος (65’ Ντάρκοβιτς), Γιακουμάκης (31’ Μιλοσάβλεβ, 75’ Καψάσκης), Πουλίδο (65’ Τόπι).

ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γεωργίου (46’ Μπλάζιτς, 80’ Τσάμης), Ζουλιώτης (46’ Αναστασόπουλος), Κόμνος (46’ Σωτηράκος), Κωστόπουλος (82’ Αντωνίου), Ρεπετσάς (59’ Αρκούδας), Ντελέκος (46’ Μουμίν), Φατιόν, Ανρί Καμαρά (46’ Ομπράντοβιτς), Γιενκά (46’ Γιανιτσάνης), Νεόφυτος (46’ Νικλητσιώτης), Βασιλόγιαννης (46’ Χαϊκάλης).

 

πηγη

Share This Article
Exit mobile version