Νίκησε άγχος και… Κομίνη!

Lamianow.gr
By Lamianow.gr
3 Min Read

Μεγάλα λάθη έκανε ο διαιτητής Κομίνης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, σύμφωνα με τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου»

Το άγχος του ΠΑΟΚ αλλά και οι λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή Κομίνη «σημάδεψαν» την αναμέτρηση της Τούμπας για την εξ αναβολής 26η αγωνιστική της Super League με τον Εργοτέλη. Αυτό τουλάχιστον απορρέει από την εικόνα του ματς (1-0) που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά στο κείμενο με τον τίτλο «Νίκησε άγχος και διαιτησία», αναφέρεται: «Ο ΠΑΟΚ ήθελε και έπρεπε να πάρει μια νίκη στην Τούμπα μετά από καιρό, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να κάνει ντεμπούτο στον ασπρόμαυρο πάγκο. Το πέτυχε με άγχος, επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη, που τελείωσε το ματς με… 1 σουτ!

Ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου “πείραξε” λίγα πράγματα και παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2. Παρότι το ματς δεν είχε ρυθμό, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και είχε δοκάρι με τον Μακ, κλασικές ευκαιρίες με τον Κλάους και δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή. Ωστόσο η ομάδα δεν συνέχισε το καλό της ξεκίνημα, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί χωρίς γκολ και τον Ρατς να δίνει τραυματισμένος τη θέση του στον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Και στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν, με τον Δικέφαλο να έχει την κατοχή (περίπου 70%), να έχει κάποιες ευκαιρίες, αλλά να βρίσκει απέναντί του αμυντικό τοίχος με τους παίκτες του Εργοτέλη, αλλά και τον Κομίνη που αφενός σφύριζε πολύ και αφετέρου έκανε και μεγάλα λάθη. Στο 66ο λεπτό υπάρχει πιθανότητα ο αμυντικός του Εργοτέλη να βγάζει τη μπάλα με το χέρι πριν καταλήξει γκολ, αλλά το πέναλτι που γίνεται στον Αθανασιάδη στο 87′ είναι από αυτά που δίνονται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και αν η δεύτερη αλλαγή του Γεωργιάδη, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν είχε δείξει την κλάση του με το γκολ στο 84ο λεπτό (μετά από ασίστ του Δημήτρη Κωνσταντινίδη), ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ δυσκολότερα. Ο ίδιος παίκτης έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα δικά του τέρματα, αλλά και του ΠΑΟΚ, με το δοκάρι σε κενή εστία στην εκπνοή.

Οι τρεις βαθμοί δίνουν ανάσα στην ομάδα, περισσότερη πίστη στους ποδοσφαιριστές, ενώ και τα κενά που εμφανίστηκαν δείχνουν το δρόμο για τη δουλειά που υπάρχει ως τα πλέι οφ. Πολύ δυσάρεστο γεγονός ο τραυματισμός στο γόνατο του Ρικάρντο Κόστα που αποχώρησε με φορείο, αλλά και του Ρασβάν Ρατς που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό στην εκπνοή του ημιχρόνου.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρατς (Κωνσταντινίδης 42′), Κόστα (Παπαγιαννόπουλος 80′), Βίτορ, Σκόνδρας, Τζιόλης, Νομπόα, Γκολάσα, Περέιρα (Παπαδόπουλος 70′) , Μακ, Αθανασιάδης

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γκόρκς, Λούβιον, Γκέντσογλου (Σολάρι 88′), Χαντί (Κάλε 72′), Μπόε Κανέ, Χούλα, Χαλκιαδάκης, Ολαϊτάν (Ντζίλας 67′)».

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.